Nazmiye Hastánc

Nazmiye Hastánc

Órarend

2015. október 18. - Nazmiye

honlapalap.jpg

Helyszín

 Pécs

    Ybl Miklós u. 10., Mecsek Fitness

            (volt Mecsek Áruház) II. emeleti terem

    Csontváry u. 2. I. emeleti terem

             (Mosolymanó Egyesületnél)

Görcsöny

    Művelődési Ház

Csoportok a 2015/2016 tanévben

Gyermekcsoport - középhaladó

Fellépő-haladó csoport

Kezdő II. csoport

Sajnos, elfoglaltságaim miatt a 2016. év tavaszáig biztosan nem tudok teljesen kezdő csoportot indítani. Addig is türelmed kérem, vagy válaszhatod az alábbiakat:

Ha egyébként táncos vagy, akkor érdemes eljönnöd a meglévő kezdő II. csoport egy órájára, és kipróbálni magad! Lehet, hogy be tudsz csatlakozni. :) Azok, akik korábban már hastáncoltak nálam, de hosszú időt kihagytak, vagy azok, akik eddig máshol tanultak, be tudnak kapcsolódni meglévő csoportba, tudásszintjüknek megfelelően.

Előzetes egyeztetés alapján magánórára, azaz személyre szabott fejlődésre is van lehetőség egy fő, két fő, illetve három fős csoport részére is, akár teljesen kezdő szinttől. A magánóra legvalószínűbb időpontja hétfő vagy szerda este.

Időpontok

Hétfő     19.00-20.00         Pécs, Mecsek Fitness                 Kezdő II.

Kedd     17.00-17.45         Görcsöny, Művelődési Ház           Gyermekcsoport

Szerda  18.00-19.00         Pécs, Csontváry u.                       Fellépő-haladó

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nazmiye.blog.hu/api/trackback/id/tr617987517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nazmiye 2015.12.22. 19:04:25

Idén is a szokásos téliszünetet tartjuk. Legközelebb a pécsi csoportokkal 2016. januárban találkozunk, kivel hétfőn, kivel szerdán, továbbra is ugyanabban az időpontban és helyszínen. Pihenős, békés, szeretetben fürdőző ünnepeket nektek!
süti beállítások módosítása